LCCR: ANUNȚURI IMPORTANTE!

  1. În urma repartizării conform cererilor C2, s-au produs următoarele erori materiale:

1.1. Poziția nr. 60 Lazio (2 grupe) a apărut ca repartizată în totalitate doamnei Toma Nina.

Având în vedere că, în urma C1 și C2, doamna Toma Nina mai putea prelua doar 1 grupă, cealaltă grupă de la unitatea școlară menționată îi revine, în urma aplicării criteriilor de departajare, doamnei Jinaru Mihaela.

1.2. Din aceleași motive, se vacantează poziția nr. 5, Lazio.

1.3. Poziția nr. 63 Lazio (2 grupe) a apărut ca repartizată în totalitate doamnei Ludușan Ileana.

Având în vedere că, în urma C1 și C2, doamna Ludușan Ileana mai putea prelua doar 1 grupă, cealaltă grupă de la unitatea școlară menționată îi revine, în urma aplicării criteriilor de departajare, doamnei Popa Valentina.

! Modificarea în ofertă a unităților școlare/numărului de grupe nu mai este posibilă după începerea repartizării conform C2.

  1.  Având în vedere corectarea erorilor materiale de mai sus, în mod excepțional și doar pentru aceste poziții, dacă intervin alte solicitări de schimburi, acestea trebuie transmise până marți, 9 iulie 2019, ora 11.00 (ora României).
  2. Toate schimburile de școli/grupe sunt provizorii până la transmiterea în scris, prin mail, către I.L.R., a motivării solicitării acestora – conform Art. 24, alin.1 din O.M.E.N. 3823/2013: „După ncheierea repartizrii, din motive bine ntemeiate, persoanele declarate admise n urma concursului pot face schimburi de unități de nvățămnt, n perioada stabilit de Comisia de selecie i cu acordul acesteia.”.

Dacă această motivare (întemeiată!) nu va parveni I.L.R. până marți, 9 iulie 2019, ora 12.00, schimburile nu vor fi validate.

Repartizare după schimburi de unităţi şcolare -IRLANDA

Repartizare după schimburi de unităţi şcolare -ITALIA

Repartizare după schimburi de unităţi şcolare – SPANIA